Nieuw gevestigd aan de Gasthuisstraat 102 te Helmond. Fysio Vertigo heet iedereen van harte welkom!

Fysio Vertigo is een plan wat al lang op een plank lag. Zowel Marjolein als Joeri zijn 15 jaar in de eerstelijns fysiotherapie werkzaam geweest. Werkervaring opdoen, vlieguren maken, fouten maken, successen boeken en veel bij-en nascholen. Wanneer komt dan het moment dat je een plan omzet in actie? Nou, nu dus. Sinds eind vorig jaar zijn we op zoek gegaan naar een geschikte ruimte om een eigen praktijk te runnen, met een visie en een eigen twist.

Door het jarenlange scholen in manuele therapie en het specifieke aandachtsgebied kunnen we onomwonden zeggen dat we ons onderscheiden van de ‘mainstream’ fysiotherapie. Collega’s en ziekenhuis specialisten in de periferie wisten ons zelfs in loondienst al goed te vinden voor specifieke diagnostiek en behandeling van duizelige patiënten. Dat wordt nu alleen maar makkelijker met een eigen naam!

De fysiotherapeuten van Fysio Vertigo zijn aangesloten bij het Duizeligheidsnetwerk Nederland, Joeri is aangesloten bij RugNetwerk ZuidOost Nederland (RNZON), Marjolein is aangesloten bij het SchouderNetwerk Noord-Brabant (SNNB) en geregistreerd McKenzie therapeut. We zijn zeer enthousiast om een eigen praktijk vorm te geven en op de kaart te zetten vanuit de Gasthuisstraat. Onder een dak met een huisarts, psycholoog, podotherapeut, psychosomatisch fysiotherapeut, kunnen we optimale zorg bieden in de regio!

Onze behandelingen

Joeri van Oeffel

Joeri werkt al 15 jaar als fysiotherapeut in de eerstelijns fysiotherapie. Inmiddels ook al 10 jaar als Master Manueel therapeut. In de praktijk heeft hij bijna een ongezonde interesse in duizeligheidsklachten, maar ook rug-en nekklachten, knieklachten en enkel/voetklachten hebben Joeri’s aandacht.

In praktijken in Bakel en Eindhoven heeft Joeri samengewerkt met (sport-)podotherapeuten waar manueel therapie een mooie aanvulling kan zijn om mensen weer met een goed gevoel te kunnen laten lopen of hardlopen.

Specialisme
  • rug-en nekscholing
  • revalidatie bij knieproblematiek
  • Duizeligheid
Maak een afspraak

In 2005 is Marjolein afgestudeerd als Fysiotherapeut aan de Fontys Hogeschool in Eindhoven. Met veel plezier heeft ze haar ervaring kunnen opdoen bij Fysio Braakhuizen te Geldrop. Een fijne praktijk waar ze sinds 2006 werkzaam is. In de loop der jaren heeft ze zich in een tal van gebieden gespecialiseerd.

Sinds 2010 mag ze zichzelf Master Manueel therapeut noemen en daarmee is ze specialist in de behandeling van wervelkolomklachten en andere artrogene dysfuncties. Haar voornaamste aandachtsgebieden zijn: duizeligheid, schouderklachten, nek- en rugklachten en Mckenzie therapie. Dit jaar gaat Marjolein zich verder scholen in Dry Needling en leefstijlbegeleiding volgens Salutogenese.

Specialisme
  • rug-en nekscholing
  • revalidatie bij knieproblematiek
  • Duizeligheid
Maak een afspraak

Marjolein van Oeffel

Waarom Fysio Vertigo? Wij nemen de tijd voor je verhaal en je klachten

Onze missie

ervaring en specialistische up-to-date zorg

15 jaar ervaring en op vele gebieden gespecialiseerd.

uniek bij duizeligheidsklachten

uniek in de aanpak bij duizeligheidsklachten.

gedreven en enthousiaste professionals

Met cursussen en workshops blijven we ons vernieuwen.